SC Susteren

SCS 4: Doelpuntenfestijn blijft uit in Maria-Hoop

Home > Media > Nieuws > SCS 4: Doelpuntenfestijn blijft uit in Maria-Hoop

Na de gewonnen wedstrijd op EVV met maar liefst 10-1 stond voor het vierde Conventus op het programma. De jongens moesten vroeg uit de veren want om 10:00 werd de wedstrijd afgetrapt.

Susteren begon goed aan de wedstrijd en was voortdurend in balbezit. Susteren was dreigend maar kon niet gevaarlijk dichtbij het doel van Conventus komen. Tegen alle verwachtingen in kwam Conventus op een 1-0 voorsprong. Een schot op gaol stuiterde een paar meter voor Manuel van der Linden en veranderde van richting waardoor Manuel de bal naast hem in het doel zag vliegen. Susteren gaf geen kik en kansen waren er genoeg om te scoren. Gelukkig kon Susteren de stand snel gelijk trekken. Een vrije trap buiten de 16 meter werd door Jorg strak het doel in gepegeld.

Susteren ging met een 1-1 de rust in, maar zocht in de tweede helft naar de voorsprong. Die liet lang op zich wachtte want de bal wilde er maar niet in. Zo kreeg Koen Engelen en zelfs René Verjans een grote kans om op voorsprong te komen. Uiteindelijk wist Susteren dan toch het net te vinden. Wieb Leenders kon twee doelpunten op zijn naam schrijven en ook Jorg van der Vin kon vanaf een hoekschop hard de bal voor de tweede keer het doel in werken.

Conventus wist na de 1-4 achterstand toch nog een keer doel treffen maar daar kon Susteren mee leven aangezien er nog enkele minuten te spelen viel. In de laatste minuut kon Marcel Bonten dan gelukkig nog een doelpunt meepikken na een rush langs de flank van Wieb Leenders en een voorzet op de 16.

2-5 was de eindstand en Susteren klimt langzaam omhoog naar de zesde plaats. Volgende week wacht naar verwachting in een koude Born het derde elftal van VV Born dat de achtste plek in de ranglijst bezit.

Gesprek laden
Gesprek laden