SC Susteren

SCS 1 verliest van Bekkerveld (videoverslag)

Home > Media > Nieuws > SCS 1 verliest van Bekkerveld (videoverslag)

De seizoensstart van Susteren 1 brengt vooralsnog niet waar vooraf op gehoopt werd. Met 6 punten uit 6 wedstrijden staan ze nu een-na-laatste terwijl het gespeelde spel veel meer verdiend had. Tegen Volharding en Deurne lieten ze al 5 kostbare punten liggen, waarbij de scheidsrechters zeker niet vrijuit gingen en ook afgelopen zondag was dit het geval.

Bekkerveld was de 1ste helft beduidend beter en stond met de rust met 2-0 voor. Kleine kansjes werden niet benut en een verdediger voorkwam via het ijzerwerk dat Kevin Hoffmans de aansluitingstreffer kon maken. In de 2de helft begon Susteren sterk en dat resulteerde in de aansluitingstreffer van Nick Meeuwissen. Vanaf dat moment hong de 2-2 eerder in de lucht, dan de 3-1, maar een corner zorgde toch voor een grotere voorsprong van de thuisploeg.

Ook toen gaf Susteren nog niet op en een kwartier voor tijd leek Susteren een penalty te krijgen wegens het neerhalen van Kevin Hoffmans. Niets bleek minder waar. Zelfs de heren van Bekkerveld zeiden achteraf dat het een duidelijke pingel was. En zo lijkt de arbitrage al enige tijd tegen te zitten.

De kopjes blijven omhoog, want eens moet het de andere kant op vallen. Zondag staat de uitwedstrijd naar de nummer 2 Wittenhorst op het programma. Hopelijk komen ze dan met 3 punten terug naar Susteren.

Bekijk hieronder het videoverslag van de wedstrijd Bekkerveld - Susteren, gemaakt door Moonen Movies.


Gesprek laden
Gesprek laden