SC Susteren

Pakt Sportclub Susteren de 2de Periode?

Home > Media > Nieuws > Pakt Sportclub Susteren de 2de Periode?

Het kan een HISTORISCHE dag worden zondag! Voor het eerst in de rijke geschiedenis van Sportclub Susteren, wordt er volop gestreden voor de periode in de 1ste klasse. Bij winst op SSS' 18 is de periode BINNEN en daarmee gegarandeerd nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse!

Seizoen '16-'17 is het 4de achtereenvolgende jaar dat Susteren in de 1ste klasse uitkomt. Ook in 1979 speelde Susteren 4 jaar achter elkaar in de 1ste klasse. De eindstanden waren toen 7de, 11de, 10de en 13de.

Dit jaar loopt het iets anders. De start was moeizaam en er werden 7 magere puntjes behaald uit de eerste 6 wedstrijden. Niet voor niets ook dat de eerste periode een 11de plek opleverde.

De 2 periode blijkt de wederopstanding te zijn. Van de 8 wedstrijden werden er 6 gewonnen, een gelijk gespeeld en ééntje verloren. Met een doelsaldo van 30 voor en maar 6 tegen staat Susteren gelijk met Meerssen op 19 punten. Susteren heeft een doelsaldo van +24 en Meerssen van +13. Bij een kleine winst moet Meerssen dus al met 13 goals verschil winnen. Een haast onmogelijke opgave voor de koploper.

Zoals gezegd is het in de geschiedenis nog nooit voorgekomen dat Sportclub Susteren meedoet op zo'n hoog niveau. Er wordt heerlijk voetbal gespeeld en het publiek wordt getrakteerd op geweldige uitslagen.

Komende zondag vertrekt de bus om 11.30 naar Overloon toe, waar hekkesluiter SSS'18 op het programma staat. Een tegenstander die we niet mogen onderschatten. Vorig jaar werd immers verloren op het veld.

We wensen de mannen heel veel succes en hopen dat ze met de periode terugkomen naar Susteren!

Mensen die met de bus mee willen, kunnen contact opnemen met Maurice Queis. Stuur even een mail of bel op naar het nummer: 06-51336974

Stand Periode 2


CompetitiestandGesprek laden
Gesprek laden