SC Susteren

Op de bank met.... Noël Tholen | Marcant Wonen

Home > Media > Nieuws > Op de bank met.... Noël Tholen | Marcant Wonen

Wie is Noël Tholen?

Noël is geboren en getogen in Beeg, getrouwd met een echt Deeters maedje en trotse vader van twee kinderen. Het makelaarsvak zit hem al lang in het bloed getuigen zijn reeds 13 jarige ervaring in dit vak. Eerst in loondienst en nu als zelfstandig makelaar bij Marcant Wonen. Hij heeft destijds de opleiding tot makelaar afgerond en is daarnaast ook gecertificeerd taxateur. Samen met Marc Geilen en Math Brassée hebben ze een mooie zaak met het kantoor in Einighausen.

Noël heeft zijn werkgebied met name in de voormalige gemeente Born en in de regio Echt –Susteren. Zijn vrije tijd is aardig muzikaal ingericht als lid van harmonie St Cecilia Grevenbicht-Papenhoven en lid van twee zaate hermeniekes, de Roepoepers te Beeg en jawel Jonk Vleisj oet Deetere.

Welk beeld heeft u van Sportclub Susteren?

Het is een grote vereniging met een geweldige uitstraling welke me keer op keer weer opvalt als ik langs jullie mooi complex rijd. Mijn ervaring met SCS is nog jong, maar komt over als professioneel. Mijn voetbal verleden zelf is beperkt, maar ik heb vanuit andere verenigingen altijd belangrijk gevonden dat er een soort familiegevoel heerst. Dit ervaar ik hier ook. Een vereniging is meer dan alleen de sport die er beoefend wordt. Naast het maatschappelijke karakter levert dit ook een bijdrage aan de ontwikkeling van je persoonlijkheid. Marcant Wonen vindt dit ook belangrijk en is verheugd om hier een bijdrage aan te leveren.

Welk beeld heeft u (als makelaar zijnde) van het dorp Susteren?

Als ik niet in Beeg geboren en getogen was, zou ik gelijk in Susteren komen wonen. Ik verblijf dus regelmatig in Susteren, zowel beroepsmatig als ook privé (Deeters maedje hè).De samenhorigheid die er leeft in dit dorp vind ik geweldig. Daarnaast heeft Susteren nog een echte mooie oude kern. Met andere woorden; Susteren leeft!

Waar is “Marcant Wonen” sterk in?

Relatie opbouw, eerlijkheid in advies en goede communicatie. Bewust houden we ons werkgebied klein om deze zaken ook voor 100% te kunnen bieden. Natuurlijk moeten ook wij geld verdienen, maar het sociale aspect in ons werk staat hoog in het vaandel. Onze klanten komen graag terug bij ons en dat kenmerkt ons. Maurice kan dit alles bevestigen. Onlangs is binnen drie dagen zijn huis verkocht en dat komt o.a. door het volgen van de aangeboden richtlijnen van Marcant Wonen. Net zoals SCS is Marcant een professionele organisatie en gaat met de tijd mee. Zo zijn ze bijvoorbeeld heel actief met social media.

Daarnaast zijn de makelaars van Marcant Wonen ook in te huren als taxateur en als aankoopmakelaar.

Waar moeten mensen aan denken bij het verkopen van een huis?

Belangrijk is een realistische prijsbepaling. Als verkoper moet je jezelf verplaatsen in de doelgroep die je wilt bereiken. Dit begint met de presentatie zoals die op diverse sites komt te staan. We werken met een professionele fotograaf ( onder andere 360 graden foto’s ) die zelfs met een drone mag werken. Daarnaast kan het zijn dat wij je aanbevelen om een muur een andere kleur te geven of bijvoorbeeld je inrichting te wijzigen. De eerste indruk die een potentiële koper krijgt bij het zien van je huis is bepalend.

Hoe scoor je vervolgens een huis?

Wanneer je het huis van je dromen hebt gevonden, leef je vaak op een roze wolk. Je bent dan als het ware blind geworden voor bijvoorbeeld gebreken. Neem altijd de tijd voor meerdere bezoeken en neem hierbij een technisch onderlegd persoon mee. Een aankoopmakelaar van Marcant Wonen in de hand nemen, levert je echt winst op.

Blijf alert op internet en alle sociale media. Via onze site kun je een account aanmaken met de wensen die je hebt met betrekking tot je nieuwe woning. Marcant informeert jou dan als er een huis aan jouw criteria voldoet nog voordat het op internet komt!

Wat kunt u onze leden bieden?

Een betrouwbare regionale partner die met jou een relatie wilt opbouwen! Open en transparante communicatie, goed en eerlijk advies en steunen van het maatschappelijke karakter. Als onderdeel van onze samenwerking doneert Marcant Wonen €100,- per woning in jullie clubkas voor elke woning die Marcant Wonen in portefeuille mag nemen. Geef dit tijdens het eerste gesprek aan, of communiceer dit met Maurice Queis.

Samen maken we er een mooie samenwerking van!

Tot slot wil ik iedere voetballer veel succes wensen met zijn / haar sportieve prestaties.


Neem gerust eens een kijkje op de site van Marcant Wonen.

Gesprek laden
Gesprek laden