SC Susteren

Inschrijving Van Wissen Voetbalweek geopend

Home > Media > Nieuws > Inschrijving Van Wissen Voetbalweek geopend

Voor het 14de jaar op rij organiseren we de Van Wissen Voetbaldagen. Een geweldige week waarin kinderen tussen de 6-14 jaar 5 dagen lang bezig zijn met de bal.

Van 22 t/m 26 augustus vindt op Sportpark Suëstra weer de jaarlijkse Van Wissen Voetbalweek plaats. Een week vol met activiteiten waarbij kinderen tussen 6-14 jaar welkom zijn om een hele week bezig te zijn met voetballen.

In deze week wordt in verschillende vormen elke dag een programma afgewerkt waarbij niet alleen sport maar ook plezier en samenwerken belangrijk is. De training en op voetbal gerichte spellen worden door enthousiaste trainers en leiders uitgelegd en begeleid. Elke dag beginnen we om 9.30 uur en eindigen we om 16.15uur. Alleen de vrijdag zijn we om ±15.00 uur klaar met het programma.

De deelnemers krijgen elke dag een lunch en twee keer per dag een sportdrank aangeboden. De kosten voor deze week zijn € 100,00. Een bal kost € 15,00.

Bij overboeking vermelden voetbalweek 2016 en (roep)naam deelnemer. Bankrekening nummer is: NL86 RABO 01083.70.399 t.n.v. Sportclub Susteren. We gaan er van uit dat u voor het geld heeft overgemaakt. geld gaan opbrengen.

Gesprek laden
Gesprek laden