SC Susteren

Europarcs Voetbalweek 2018 - Inschrijving geopend!

Home > Media > Nieuws > Europarcs Voetbalweek 2018 - Inschrijving geopend!

Voor de 16de keer alweer organiseert Sportclub Susteren een voetbalweek. Deze keer onder de nieuwe naam: Europarcs Voetbalweek.

In de laatste week van de zomervakantie (13 aug t/m 17 aug) zijn alle kids tussen 6-16 jaar (vanaf geboortejaar 2002) een week lang bezig met activiteiten. In de week wordt in verschillende vormen elke dag een programma afgewerkt waarbij niet alleen sport, maar ook plezier en samenwerken belangrijk is. Elke dag start het programma om 9.00 uur en eindigt het om 16.15 uur. Vrijdags is het programma rond 15.00 uur afgelopen.

Bezoek aan Europarcs Resort Limburg

Na afloop van vorig jaar hebben de ouders een enquête gekregen. Ruim 30% heeft dit ingevuld en de voetbalweek beoordeeld met een 9! Veel opmerkingen en ideeën zullen we meenemen in het programma van dit jaar. Daarnaast brengen we een bezoekje aan Europarcs Resort Limburg. Op het vakantiepark (in Susteren) zullen we samen met het activiteitenteam op locatie zorgen voor een gevarieerd dagprogramma. Over de precieze invulling komen we in een later stadium terug.

Kosten Voetbalweek Susteren

De deelnemers krijgen elke dag een lunch en twee keer per dag een sportdrank aangeboden. Ook is er fruit beschikbaar waar ze uit kunnen kiezen. De kosten voor deze week zijn € 100,00. Een bal kost € 15,00. In een bevestigingsmail sturen we de betaalgegevens door.

Sfeerimpressie 2017

ZUID-TV heeft vorig jaar een mooie sfeerimpressie gemaakt. Ook staan er diverse foto's op onze site. Bekijk hier de fotoreportage's van maa-din, woe-don en vrijdag.


Inschrijving Europarcs Voetbalweek

Via onderstaand formulier kunt u uw kind opgeven voor wederom een geweldige voetbalweek. Iedereen uit de regio is welkom. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Kevin Hoffmans.

---> SCHRIJF JE HIERONDER IN <-----

#
Gesprek laden
Gesprek laden