SC Susteren

Dik geslaagde verkoop Carnavalsgezet Susteren

Home > Media > Nieuws > Dik geslaagde verkoop Carnavalsgezet Susteren

Afgelopen zaterdag gingen we voor de 54ste keer door Susteren en omstreken wandelen om Vastelaovesgezèt "De Graasbörger" te verkopen. Met 1.300 verkochte kranten merken we dat de vastelaovend in Zöstere echt leeft.

Vanaf 10.00 kwamen de eerste sympathisanten de kantine binnen, waar de organisatie al alles klaar had gelegd. Tasjes met krant, het routeboek en een gezonde dosis humor. De cursus "Hoe verkoop je een carnavalskrant aan een niet vastelaovendvierder" heeft goede zaken gedaan, want we hadden een kleine 100 kranten meer verkocht dan vorig jaar.

Om 14.00 was de laatste groep terug van hun tocht door Munsterveld (er bleken enkele stops te zijn geweest). Het laat zien dat veel inwoners de krant een leuk idee vinden en dat ze Sportclub Susteren een warm hart toedragen. Via deze weg bedanken we ook onze sponsoren die ons jaar in, jaar uit steunen.

In de kantine werden de lachspieren nog getraind, want Ger Frenken was in bloedvorm! Als "Zaate" wist hij de mensen met zich mee te krijgen. Zeker toen hij mensen als Wim Peters, Gerrit Ermans & Math Janssen bij het verhaal betrok.

Al met al was het een geslaagde dag en werd er al stiekem vooruit geblikt naar volgend jaar. Want dan komt de 55ste editie uit. Een prachtig jubileum dat ook groot gevierd mag worden. Ideeën zijn er genoeg en geloof ons dat die nog uitgewerkt gaan worden!

Vandaar ook al een oproep om vanaf NU al verhalen te gaan verzamelen en foto's te bewaren.


Gesprek laden
Gesprek laden