SC Susteren

7 Dingen die je moet weten over het Feestweekend

Sinds oktober 2018 ligt de datum 15 & 16 juni al vast. Het 85-jarig bestaan van de club, 20 jaar Sportpark Suestra, 10 jaar G-Voetbal en de voorzitterswissel. Het komt komend weekeinde allemaal aan de orde. Veel kun je teruglezen op scsusteren.nl/feest, maar onderstaande 7 zaken zijn nieuw! Tot zaterdag en zondag?

  1. Voor alle zes de activiteiten is elk lid / partner of trouwe supporter van harte welkom.
  2. Tijdens de jeugdclinic op zaterdagmorgen brengt Maurice Graef een speelster van Borussia Mönchengladbach mee.
  3. Met meer dan 60 jubilarissen zal het een goed gevulde zaterdagmiddag worden. Wederom is iedereen uitgenodigd om dit bij te wonen. Tussen 19.00-20.00 volgen er enkele zeer speciale onderscheidingen (tip).
  4. Op de seizoensafsluiting (aansluitend vanaf 20.00) mogen alle teams vanaf de JO17 drie minuten gebruiken om stil te staan bij hun prestaties, opmerkelijke gebeurtenissen en/of afscheid van spelers en trainers.
  5. Sinds 1934 heeft ieder lid van Sportclub Susteren stemrecht gekregen. Je kunt het niet vaak inzetten, maar om 11.00 mag je het gebruiken tijdens de buitengewone ledenvergadering. Aansluitend volgt de afscheidsreceptie voor Wim Fiddelaers, waar je als het goed is een aparte uitnodiging voor hebt ontvangen.
  6. Op zondagmiddag (Vaderdag) pakken we uit met "Suëstra Open Air". Het weer ziet er goed uit (23 graden) en we hebben er veel zin in. Dat Promilaasj en DJ Sander Monnens optreden, hoeven we niet nog een keer te vertellen. Wel kunnen we mededelen welke foodtrucks er zullen staan! Het is Moekes foodtruck met belegde broodjes en een snackwagen van Happy Snacks.
  7. Er gelden verschillende consumptieprijzen gedurende het weekend. Op zaterdag (de hele dag) kun je bonnen kopen voor €1,50. Let op, deze zijn alléén op zaterdag geldig. Zondagmorgen gelden de reguliere tarieven in de kantine en tijdens "Suëstra Open Air" kost een bon €2. Ook deze zijn alleen op zondag geldig. De betaling bij de foodtrucks is contant.
Er is veel energie gestoken in het organiseren van een mooi programma voor jong en oud. Hopelijk zien we vele van jullie terug tijdens een van de activiteiten. Alle info is terug te vinden op scsusteren.nl/feest
Gesprek laden