SC Susteren

Club-Info

Sportpark Suëstra

Sportclub Susteren is dè voetbalvereniging uit de groene taille van Limburg. Opgericht op 10 juni 1934 en inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met meer dan 500 leden. Sinds 1998 is het prachtig gelegen Sportpark Suëstra aan de voornaamste invalsweg van Susteren, de Maaseikerweg, de thuisbasis van de club, die eindelijk weer uitkomt in de eerste klasse. Hieronder een indrukwekkende luchtfoto van ons Sportcomplex.

#

Dat ons complex uitstekend is, is de KNVB ook niet ontgaan. Zij gebruiken ons complex namelijk geregeld tijdens presentaties en houden er meetings. Bovendien worden er door de KNVB regelmatig regio- en selectiewedstrijden gespeeld. Ook hebben er al een aantal interlands op ons sportpark plaatsgevonden waaronder jong oranje en het Nederlands vrouwenelftal.

Met recht mag dit sportieve onderkomen van de sportclub een van de mooiste in geheel Limburg genoemd worden. Een sportpark dat ook kenmerkend is voor de ambities en aspiraties die de vereniging kenmerken. Een stabiele en gezonde maar ook gedreven en gezellige amateurvoetbalvereniging, die oog heeft voor de realiteit, zorgdraagt voor perfecte randvoorwaarden, waar eenieder zich thuis voelt. Kortom zo hoog mogelijk willen presteren op ieders niveau op een leuke en gezonde manier.

Onder het vakkundige en gedreven voorzitterschap van Wim Fiddelaers die in 1991 Peter Masthoff in die hoedanigheid opvolgde, heeft de vereniging zich in de loop der jaren voortdurend aangepast aan de snel wisselende maatschappelijke omstandigheden. 80 jaar voetbalplezier, dat is het motto waar ook de komende jaren op kan worden voortgeborduurd.