SC Susteren

Van Wissen Voetbaldagen 2017 - Inschrijving geopend!

Home > Media > Nieuws over Sportclub Susteren > Van Wissen Voetbaldagen 2017 - Inschrijving geopend!

Voor de 15de keer alweer organiseert Sportclub Susteren de Van Wissen Voetbaldagen. Een heerlijk voetbalkamp voor ieder kind dat van voetbal houdt.

Van 21 t/m 25 augustus zijn alle kids tussen 6-15 jaar (vanaf geboortejaar 2001) een week lang bezig met activiteiten. In de week wordt in verschillende vormen elke dag een programma afgewerkt waarbij niet alleen sport maar ook plezier en samenwerken belangrijk is. De training en op voetbal gerichte spellen worden door enthousiaste trainers en leiders uitgelegd en begeleid. Elke dag beginnen we om 9.00 uur en eindigen we om 16.15uur. Alleen de vrijdag zijn we om ±15.00 uur klaar met het programma.

De deelnemers krijgen elke dag een lunch en twee keer per dag een sportdrank aangeboden. De kosten voor deze week zijn € 100,00. Een bal kost € 15,00. Bij overboeking vermelden voetbalweek 2017 en voor- en achternaam deelnemer. Bankrekening nummer is: NL86 RABO 01083.70.399 t.n.v. Sportclub Susteren.

Voetbalkamp zomer 2017

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de aftermovie van vorig jaar of bekijk verschillende foto's van vorig jaar!

Inschrijving geopend

Op onderstaand formulier kunt u uw kind opgeven voor wederom een geweldige voetbalweek. Iedereen uit de regio is welkom. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Kevin Hoffmans.

---> SCHRIJF JE HIERONDER IN <-----

#
Gesprek laden
Gesprek laden